fbpx Оздоровчі процедури в санаторії, Київ
Медичний менеджер

Пн-Пт: с 9-00 до 18-00

+38 (044) 259-23-10

+38 (095) 274-89-17

Рецепшин

Сб-Нд: с 8-00 до 20-00

+38 (050) 425-21-72

Оздоровчі процедури в санаторії
Оздоровчі процедури у санаторії

Цікавлять санаторії з оздоровчими процедурами? Ви хочете забезпечити собі якісний відпочинок під Києвом? Санаторій «Конча-Заспа» буде гарним вибором: тут Ви зможете приємно провести час та оздоровити організм. Під час усього відпочинку Вас забезпечать смачним харчуванням, запропонують проведення щовечора культурно-масових заходів. Ми пропонуємо найкращі умови відпочинку та доступні ціни.

Оздоровчі процедури у санаторії затребувані, тому що ми займаємося реабілітаційним лікуванням пацієнтів після серйозних операцій. Наш санаторій забезпечений сучасним обладнанням, і ми зацікавлені довести до логічного завершення процес одужання кожного. Серед оздоровчих процедур у санаторії представлено: SPA-тури, водолікування та профілактичне лікування. Любителі активного відпочинку можуть чудово проводити час за грою у волейбол або мінігольф. У нас є бассейн та причал із прокатом катамаранів, а на території санаторію — сауна та тренажерний зал. Приходьте у санаторій на оздоровчі процедури, і Ви неодмінно зостанитесь задоволені. Ми пропонуємо затишні та комфортні номери, а за територією санаторію — чудовий сосновий ліс. На березі Дніпра розташований найчистіший піщаний пляж, який забезпечить Вам гарний відпочинок. Прийміть рішення якісно оздоровити організм вже найближчим часом. Бо, навіть, для сімейного відпочинку у нас запропоновані оптимальні умови.

Зацікавили оздоровчі процедури у санаторії? Ми пропонуємо широкий перелік процедур та найкращі можливості для відпочинку.

Ви можете дізнатися докладніше про оздоровчі процедури у санаторії, зв'язавшись з нами за вказаним у контактах телефоном. Наш персонал детально розповість про всі переваги відпочинку у нашому санаторії та особливості програм оздоровлення. Записуйтеся на оздоровлення вже сьогодні, і наш санаторій Вас не розчарує.

ЯК ДО НАС ДОЇХАТИ

03131, м. Київ-84,
Столичне шосе, 215
ДП «Санаторій Конча-Заспа»

Від станції метро “Видубичі”
автобусом № 43,
маршрутним таксі: № 311, 313, 314.